HIZLI
TEKLİF AL

İşletmeniz Neden SEO’ya İhtiyaç Duyuyor?

SEO müşterilerinize ulaşmanızda en etkili ve uygun yöntemdir. Günümüzde internet pazarlamacılarının %80 ‘i arama motor optimizasyonunu getiri açısından en iyi yatırım aracı olarak seçmiştir.

Kısaca SEO Ne İşe Yarar?

İnternet hızlı bir şekilde değişmekte ve gelişmektedir. Aradığımız herşey, tüm kelimeler artık parmaklarımızın bir tık ucunda. İnternetin hızlı bir şekilde yaygınlaşması ve kolaylaşmasıyla birlikte işletmelerin online varlıklarını oluşturması kaçınılmaz bir hale gelmiştir.

Tabi artık sadece işletmelerin online(Çevrim içi) varlıklarını oluşturmaları da yeterli değildir. İnternette varlığını sürdüren işletmelerin çoğalmasıyla arama motoru sonuçları sayfasında (SERP) bir rekabeti de zorunlu kılmıştır. Bu sebeple işletmeler internetteki online varlıklarını bu doğurltuda daha da geliştirmelidirler.

Bu noktada devreye Arama Motoru Optimizasyonu yani SEO girmektedir. SEO, bir takım yöntemlerle web sitenizin organik arama sonuçlarında daha fazla ziyaretçiye ulaşmasını sağlamak amacıyla uygulanan yöntemler ve teknikler bütünüdür.

Şimdi şirketinizin neden SEO’ya ihtiyaç duyduğunu daha detaylı olarak ele alırsak;

1-) Artık Tüm İşletmeler Online

Günümüzde arık insanların büyük bir çoğunluğu  aradığı ürünleri ve hizmetleri arama motorlarında yazarak bulmaktadır. Ve işletmenizin hala bir online varlığı yok ise bu gerçekle yüzleşmenizin ve bu alanda bir girişim yapmanızın vakti çoktan gelmiş demektir.

İşletmeniz için bir web sitesi oluşturmak bu stratejinin bir parçasıdır. Web siteniz ile müşterilerinize ulaşmanız için öncelikle arama sonuçlarında iyi bir sıralamaya gelmeniz gerekmektedir. İşletmeler artık istenilen anahtar kelimelerde (Keywords) arama sonuçlarında ilk sıraya yerleşmek için yatırımlar yapmaktadır.

Arama motoru sonuçlarınızda ana rolü oynamakta olan SEO, Blog sayfanız, sosyal medya faaliyetileriniz gibi tüm online marketting stratejilerinizle birleşerek arama sonuçlarında üst sıralara yükselmenizi sağlamaktadır.

2- ) SEO Yüksek Oranlı Dönüşüm Sağlar

Web sitenizin arama sonuçlarında yükselmesiyle birlikte sizi arayan potansiyel müşterilerinizin ziyaret sayısını arttar ve böylece yüksek oranalı dönüşümler elde etmenizi sağlanır. Bu yüzden arama motoru optimizasyonu yani SEO işletmeler için çok etkii ve ana unsurdur. 

SEO ya entegre olmayan işletmeler için internetten müşteri ve kazanç sağlamak neredeyse imkansız hale gelmiştir.

3-) SEO Kalıcı ve  Etkili Bir Yöntemdir.  

SEO müşterilerinize ulaşmanızda en etkili ve uygun yöntemdir. Günümüzde internet pazarlamacılarının %80 ‘i arama motor optimizasyonunu getiri açısından en iyi yatırım aracı olarak seçmiştir.

SEO uygun maliyetli olması yanı sıra işletmenizin bütçesi doğrultusunda yapılabilmektedir.  

Anahtar kelime analizler, link bağlantıları ve diğer tüm SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) yöntemleri her işletme için ayrı ve özel bir şekilde uygulanmaktadır.