HIZLI
TEKLİF AL

Aydın Web Yazılım

Aydın web tasarım ve web yazılım hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alamk için web sayfamız üzerindeki teklif al formundan bize ulaşabilirsiniz.

 

 

İçindekiler

 

Tercih Yazılım olarak 2011 yılından beri Aydın’daki şirketler için dinamik web yazılım altyapısı çözümleri sunmaktayız. Aydın’da web yazılım  ve web tasarım alanında profesyonel kadromuzla hızlı, etkili, kullanıcı dostu, üst düzey güvenlikli çözümler sunuyoruz.

Aydın web tasarım ve web yazılım hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alamk için web sayfamız üzerindeki teklif al formundan bize ulaşabilirsiniz.

Web Yazılım Nedir?

Web yazılım bir web sitenin arka planında yönetiminden, güvenliğinden, kullanıcı etkileşimden sorumlu çeşitli php, asp.net, java, python gibi programlama dilleri ile hazırlanan yazılımlardır. Web yazılımlar arka planda sunucu taraflı işleri yönetmek, veri depolamak ve saklanan verileri yönetmek için kullanılmaktadır. 

web geliştirme ya da web programcılığı olarak ta kullanılan web yazılım ile bir web sitesine birçok işlev ve özellik kazandırılabilmektedir. Örnek olarak bir blog siteniz var ve yönetim panelinizden blog içerikleri ekliyorsunuz. Eklediğiniz blog içeriklerini yazarken başlık, açıklama, görsel ve detaylarını giriyorsunuz ve kaydet butonuna tıklıyorsunuz. Kullandığınız yönetim paneli yazılımı web siteniz ile entegreli bir şekilde çalışmaktadır ve bu işlemleri sunucu tarafında gerçekleştirdikten sonra blog içerikleriniz web sayfanıza eklenmektedir. 

Önerilen Makale Web Tasarım Nedir

 

Web Yazılım İle Neler Yapılabilir?

  • Gelişmiş yönetim paneli : Blog ekleme, iletişim bilgileri düzenleme, galeri oluşturma, ziyaretçi defteri, Google harita ekleme, slider ekleme gibi birçok özelliği barındıran bir yazılımı yapabilirsiniz.
  • E-ticaret altyapısı : Tüm eticaret web siteleri gelişmiş yazılımsal özelliklere ve üst düzey güvenlik önlemlerine sahip olmak zorundadır. Ürün yönetimi, kampanya yönetimi, stok kontrolü, üyelik sistemi gibi özellikler web yazılımları ile sağlanmaktadır.

Aydın Web Yazılım Hizmetleri 

Tercih Yazılım olarak Aydın’daki şirketlere gelişmiş web yazılım çözümleri sunmaktayız. İhtiyaçlarınıza uygun olarak hazırladığımız gelişmiş web yazılım alt yapılarımız ve üst düzey güvenlik önlemlerimiz ile dinamik ve etkileyici web sitelere sahip olmanızı garanti ediyoruz. 

Aydın Web Yazılım Özelliklerimiz

  • 30’un üzerinde gelişmiş özellik ile web sitenizi profesyonel bir şekilde yönetin.
  • Slider Yönetimi: Web sitenize farklı şablonlarda slider ekleyin. İstediğiniz sayfalara tasarım modu ile hazırlanan slideları ekleyebilirsiniz.
  • Logo Yönetimi: Logonuzu ekleyin, Kimseden yardım almadan ve teknik bir teknik bilgi gerektirmeden web sitenize hızlı bir şekilde logonuzu ekleyin.
  • Google Analytics Entegrasyonu: Google analytics ID numaranızı sistemimize ekleyerek hemen entegrasyonu tamamlayın.
  • Galeri modülü: İstediğiniz sayfaya galeriler ekleyin. Yazılımız eklediğiniz resimlerin boyutlarını optimize ederek web sitenizin daha hızlı açılmasını sağlayacaktır.
  • Haber/Duyuru/Blog Yönetimi: Web sitenize haber, duyuru ve blog içeriklerini farklı tasarımlarda ekleyebilirsiniz.
  • Form Mesajları: web siteniz üzerindeki iletişim, sizi arayalım, teklif al, insan kaynakları gibi form mesajlarını hem yönetim panelinde hem de mail adreslerinde görüntüleyin. bunun için hiç bir teknik bilgiye ihtiyaç duymanıza gerek yoktur. 
  • Renk Yönetimi: Web sitenizin renklerini değiştirmek istediğinizde istediğiniz renk tonlarını girerek tüm sitenin renklerini markanızın kurumsal renklerinde ayarlayabilirsiniz.
  • Otomatik Renk Paleti: Logonuzu web sayfanıza eklediğinizde web yazılım altyapımız logonun renklerini algılayarak ana renk ve alt renk gruplarını farklı kombinasyonları listelemektedir. Bu renkleri kullanmak istediğinizde yapmanız gereken tek şey renk yönetimine geçerek size uygun renkleri seçmektir. 
  • Menü Yönetimi: Web siteniz üzerindeki tüm menüleri sürükle bırak ile kolay ve hızlı bir şekilde yönetin. 
  • Sosyal Medya Entegrasyonu: Sosyal medya hesaplarınızı web sitenize pratik bir şekilde ekleyin.
  • Ve Dahası…

Web Yazılım ve Web Tasarım Arasındaki Fark Nedir?

Kısaca web tasarım bir web sitenin dış görünümü ve sayfa düzeni ile ilgilenir. Sayfadaki görseller, metinler, butonlar, tipografi, renk uyumu gibi konular web tasarım ile yapılmaktadır. 

Web yazılım ise yukarıda bahsedildiği gibi genellikle kullanıcıların görmediği arka planda sunucu tarafında çalışan uygulamalardır. Web sitenin yönetimi, veri güvenliği, veri yönetimi, stok kontrolü, gibi işlemler web yazılımı ile sağlanmaktadır.
 

Önerilen Makale Web Tasarımcı ve Web Geliştirici Arasındaki Farklar Nelerdir?